Verkoop, inbouw, en reparatie van autodaken

Sebel is officieel hoofddealer van:

Webasto Hollandia autodaken

Sebel repareert ook alle originele fabrieksdaken.

Hieronder vindt u een selectie van onze autodaken, vraag vrijblijvend een offerte aan of belt u gerust voor meer informatie met onze afdeling klantenservice.

Webasto Hollandia 100 | Kanteldak

Kwalitatief hoogwaardig hefdak, maximale opening van 85 mm, uitneembaar glaspaneel, eenvoudig te bedienen met een beugelsluiting en voorzien van getint Venusglas weert Uv-straling en zonnewarmte.

Vanaf prijs : 489,-

Webasto Hollandia 300 Entry & Comfort | Elektrisch schuifkanteldak

De Hollandia 300 Entry & Comfort is het nieuwste dak van Webasto. Het dak is stiller, sterker en groter dan zijn voorgangers. De Hollandia 300 Entry & Comfort is er in twee uitvoeringen, de Entry en de Comfort. Het verschil zit niet in de grootte maar in de opties. De Entry uitvoering heeft een simpele zwarte schakelaar die wordt bediend met het press&hold principe. Een ander verschil is de afwerking, hiervoor kan gekozen worden uit een hemelomlijsting, bedrukt, grijs of een soft wrap. De Comfort uitvoering heeft meerdere opties: de schakelaar met verschillende kleuren LED (wit/blauw/rood/groen), zonne rollo, windscherm en de afwerking kan gekozen worden uit een hemelomlijsting, stof in 3 kleuren (zwart/grijs/beige) of een soft wrap. Prijs incl. BTW en montage.

Vanaf prijs : 739,-

Webasto Hollandia 400 Classic | Vouwdak

Sportief elektrisch vouwdak Het dak met de grootst mogelijke opening Voorzien van een aërodynamische spoiler. Weer- en wasstraatbestendig door gebruik van hoogwaardig vynil. Leverbaar in zwart. Het bedieningspaneel is voorzien van verlichte tiptoetsen. Voorzien van inklembeveiliging. Prijs incl. BTW en montage.

Vanaf prijs : 1649,-

Webasto Hollandia 700 | Geïntegreerd schuif/kanteldak

Venus ® veiligheidsglas, houdt UV-straling en zonnewarmte tegen, windscherm voor perfecte aerodynamica, optionele regensensor in combinatie met soft touch, automatisch sluitsysteem (met soft-touch bediening), het automatisch sluitsysteem sluit automatisch uw open dak (vanuit de schuifstand) wanneer u uw auto parkeert. Hiermee worden regen, vuil en ongewenste passagiers in uw auto voorkomen. Automatisch terugtreksysteem (met soft-touch bediening), het automatisch terugtreksysteem voorkomt dat het open dak sluit wanneer de opening niet volledig vrij is. Het dak wordt bediend met een 3-knops-schakelaar met zelfverklarende symbolen. Hiermee kunt u het glazen paneel kantelen, open schuiven of sluiten. Vanaf prijs incl. BTW en montage.

Vanaf prijs : 1949,-
Naar begin van lijst

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw kenteken (verplicht)

Uw telefoonnummer

Upload uw foto (jpg of zip)

Kies uw type (meerdere mogelijk)

Uw onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]