Je bent hier:

Wat doen wij?

Uw auto weer mooi!

Sebel Schadeherstel is een begrip in de omgeving.

Wij zijn gespecialiseerd in het tip-top in orde maken van uw auto. Ook zijn wij gespecialiseerd in schadereparatie en spotrepair. Wij werken met kwaliteitsmerken en geven garantie bij al onze werkzaamheden.

Schade is vervelend en de rompslomp maakt het er niet leuker op. Daarom regelt Sebel voor u de schadeafwikkeling van A tot Z. Wij hebben een vakkundig schadeteam die weet welke ingangen bij de verzekering bewandelt moeten worden om zo efficiënt mogelijk uw schade af te handelen. Wij zijn bovendien in staat om alle mogelijke autoschade van alle merken te herstellen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in verschillende automerken. Ook is ons bedrijf is aangesloten bij de FOCWA, dat geeft u wel een veilig gevoel.

Heeft u een klein deukje opgelopen met uw auto en wilt u geen grote kostenpost, of bent u niet tegen schade verzekerd? Sebel repareert ook kleine deukjes of schade zonder dat er een arbeidsintensief proces bij te pas komt kijken, wat ook wel bekend staat als spotrepair. Onze medewerkers zijn hierin gespecialiseerd en kunnen daardoor tegen lage kosten uw auto weer tip-top in orde maken!

Afbeelding 2022-03-15 at 21.52.28